Wie zijn wij

Margo

Na ruim 20 jaar in de financiele wereld te hebben gewerkt – waarin (meer) geld, macht en prestatie de boventoon voerde – heb ik in 2012 het roer omgegooid en gekozen voor een meer dienstverlenend beroep.

Ik vind het fijn iets te kunnen betekenen voor de mens die het in onze samenleving (tijdelijk) lastig vindt de financiën zelf te regelen. Samen met de klant probeer ik overzicht te creëren in de uitgaven, inkomsten en (eventuele ) schulden, waardoor hij/zij hopelijk meer rust in het dagelijks leven krijgt. Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. En dat is dan ook de reden dat ik gekozen heb voor een kleinschalig bedrijf, als FPCoach.

Leo

foto leo siteNa ruim 25 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik in 2016 benoemd tot bewindvoerder-mentor-curator door de rechtbank.

Op persoonlijk vlak kan je als bewindvoerder belangrijk zijn voor het creëren van overzicht, en vanuit daar het uitzetten van de financiële koers, waardoor er uitzicht en rust ontstaat op een (financieel) betere toekomst. Daarbij is iemands motivatie onmisbaar om dit traject en uitdaging aan te gaan, en daarbij moet, mijn inziens, altijd rekening worden gehouden met iemands persoonlijke situatie en keuzes.

Mijn eigen situatie is dat ik samenwoon met mijn vrouw en drie kinderen. Verder hou ik van sport, zowel passief als actief, en heb ik een clubkaart van PEC Zwolle. Vanaf 2017 werk ik bij FPCoach, een kleinschalig bewindvoerderskantoor, met persoonlijk aandacht en interesse voor de mens!

Anja

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Anja-.jpgVan betekenis zijn voor mensen, dat drijft mij!

Dat realiseerde ik mij na ruim 30 jaar in de financiële wereld, waarvan de tweede helft in managementfuncties. Ik vroeg me af: waar en hoe kan ik mensen écht helpen? En daarom heb ik een complete ommezwaai gemaakt van turen naar en sturen op overzichten met resultaten en efficiency, naar concreet van waarde zijn voor mensen die het (tijdelijk) lastig vinden om hun administratie zelf te regelen.
Ondersteunen, meedenken en zoeken naar oplossingen. Zorgen voor overzicht in de uitgaven, inkomsten en (eventuele) schulden, waardoor er rust en stabiliteit ontstaat voor de cliënt. En daardoor ook ruimte om te werken aan zelfredzaamheid en zelfstandigheid.
Persoonlijke interesse, openheid, transparantie en betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk. Daarom ben ik blij dat ik mag werken bij FPCoach: Financieel & Persoonlijk  Coach, een kleinschalige stichting, waar persoonlijke aandacht voor de cliënt voorop staat.

Nancy

Na het behalen van mijn diploma ‘directiesecretaresse’ ben ik, Nancy, in 2014 begonnen als administratief medewerker bij Stichting FPCoach

Ik ben het eerste aanspreekpunt als u met ons kantoor belt. Mijn werkzaamheden bestaan verder uit: het aanvragen en afhandelen van onder andere bijzondere bijstand en kwijtschelding, openen/sorteren van dagelijkse poststukken en overige administratieve werkzaamheden. Daarnaast vind ik het een uitdaging om het meest voordelige (mobiel)telefoonabonnement te zoeken dat past bij het belgedrag van de cliënt.

Inmiddels ben ik alweer enig tijd werkzaam in de wereld van bewindvoering en is het voor mij duidelijk dat ik het prettig vind iets voor de medemens te kunnen betekenen.

Buiten mijn werk om breng ik graag tijd door met mijn gezin/familie en vrienden.

Fleur

Na het afronden van mijn studie juridische dienstverlening heb ik verschillende werkzaamheden verricht. Uiteindelijk ben ik, Fleur, terecht gekomen bij Stichting FPCoach!

In mijn dagelijkse werkzaamheden pas ik de kennis en vaardigheden toe die ik heb geleerd tijdens mijn studie. U zult mij dan ook vaak horen als u belt naar FPCoach. Daarnaast regel ik de aanvraag voor de bijzondere bijstand, sorteren en bijhouden van de post en andere administratieve taken.

Over mij: ik woon samen met mijn vriend en hond in Apeldoorn. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen met onze hond Luna, doe ik aan kickboksen en spendeer ik graag tijd aan mijn familie en vriendinnen.

Ik vind het fijn om iets te betekenen voor de medemens en deze te ondersteunen waar nodig.

css.php